Tehokkaita Gadgetit työpaikalleKuva: Daniel Agrelo/Pixabay

Työpaikkasi on paikka, jossa haluat tehdä työsi mukavasti ilman, että tunnet olosi epämukavaksi. Saadaksesi työpaikastasi kaiken irti, sinun on kaunistettava sitä tärkeillä vempaimilla, jotka nopeuttavat työn tekemistä. Kun kehittäjät rakentavat kolikkopelit NetBet kaltaisia sovelluksia, he ottavat huomioon käyttäjien helppouden ja mukavuuden. Käyttäjät valitsevat paremman sovelluksen, jos se ei miellytä helppokäyttöisenä. Tässä artikkelissa pyritään tutustumaan vempaimiin, joita voit lisätä työpaikallesi. 

Kannettava näyttö

Kuten mikä tahansa muukin monitori, kannettava monitori toimii lisänäyttönä, kun se on liitetty pöytä- tai kannettavaan tietokoneeseen. Sen lisäksi, että siinä on lisäominaisuuksia, kuten kosketusnäyttösyöttö ja suunnan säätö, se on uskomattoman kevyt. Kannettava monitori laajentaa näyttöaluetta, mikä sopii erinomaisesti useiden sovellusten tai grafiikan käyttämiseen.

Langaton näppäimistö

Koska langattomat näppäimistöt ovat pitkän kantaman laitteita, voit sijoittaa ne sinne, minne langalliset näppäimistöt eivät yllä. Ne käyttävät viestintään Bluetooth-tyyppisiä signaaleja ja ovat kannettavia. Saatavilla on erilaisia tyylejä, myös ergonomisesti muotoiltuja malleja.

Langaton hiiri

Langattoman hiiren ergonominen etu on se, että sitä ei ole kytketty tietokoneeseen, aivan kuten langatonta näppäimistöä. Sen avulla voit ohjata näyttöä tai diaesitystä esityksen aikana mistä tahansa huoneessa. Siinä on useita painikkeita ja laserosoittimia sekä muita ainutlaatuisia ominaisuuksia.

Ulkoinen kiintolevy

Ulkoinen kiintolevy on kannettava laite tiedostojen tallentamiseen ja varmuuskopioimiseen useilla laitteilla, toisin kuin tietokoneeseen helposti asennettava kiintolevy. Toisin kuin internetistä riippuvaiset pilvitallennuspalvelut, ulkoinen kiintolevy voidaan irrottaa tietokoneesta milloin tahansa ilman, että tärkeät tiedot tuhoutuvat.

Langaton laturi

Langaton lataus on kätevä ja turvallinen tapa siirtää virtaa mobiililaitteisiin, sillä se poistaa epämiellyttävät johdot. Niitä on saatavana eri muodoissa, kuten magneettityynyinä, kiinnikkeinä, työpöytätyynyinä ja älypuhelintelineinä.

Ohjelmoitava näppäimistö

Ohjelmoitava näppäimistö on joukko pikanäppäimiä, joita voit mukauttaa usein käytettävien kansioiden, verkkosivustojen ja sovellusten käyttämiseksi. Sen lisäksi, että streamaajat pitävät niistä, ne voivat olla hyödyllisiä toimistotyöntekijöille, jotka haluavat nopean pääsyn tiettyihin työkaluihin ilman, että heidän tarvitsee avata välilehtiä ja ikkunoita koko ajan.

USD-telakka-asema

Porttikopioijan tavoin telakointiasema lisää porttien määrää, jotta siihen voidaan liittää useita laitteita, kuten ulkoisia kiintolevyjä ja tulostimia. Tässä pöytälaitteessa yhdistetään useita portteja, kuten Ethernet- ja VGA-kortit (videografiikkakortit), jolloin ei tarvita useita sovittimia ja johtoja.

Näytön peilaus

Näytön peilauksen avulla voit jakaa sisältöä langattomasti mobiililaitteesta isommalle näytölle, kuten televisiolle tai monitorille. Tämä sopii erinomaisesti koulutukseen, esityksiin ja toimistoyhteistyöhön. Toinen termi median lähettämiselle suuremmalle näytölle ilman, että sitä toistetaan laitteella, josta sitä jaetaan, on casting.

Viestintälaitteet

Tehokas viestintä on etätyön aikakaudella olennaisen tärkeää menestyvälle yritykselle. Tämän vuoksi sopivan viestintävälineen valinta vaikuttaa siihen, miten nopeasti ja tehokkaasti sidosryhmät saavat tietoja. Tutustu joihinkin näistä laitteista työpaikallesi.

Yhteenveto

Työpaikan tehokkuuden ja mukavuuden lisääminen on tärkeää jokaiselle työntekijälle. Artikkelissa esitellyt vempaimet, kuten kannettavat näytöt, langattomat näppäimistöt ja ulkoiset kiintolevyt, tarjoavat erinomaisia keinoja parantaa työympäristöä. Investoimalla näihin innovatiivisiin laitteisiin voit nopeuttaa työprosesseja ja tehdä työpäivistä entistä sujuvampia. Valitsemalla oikeat työkalut voit maksimoida tuottavuutesi ja työskennellä mukavammin missä tahansa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *