kuinka olla piittaamatta paskaakaaArtikkeli: Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan

Oletko koskaan miettinyt, miten voit elää elämääsi vähemmän stressaantuneena? Mark Mansonin kirja ”Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan” saattaa olla vastaus tuohon kysymykseen. Tämä kirja on saanut maailmanlaajuista huomiota ja on yksi vuoden 2018 myydyimmistä kirjoista. Mutta mikä tekee siitä niin erikoisen?

Kirjan yleiskatsaus

Alkuperäisteoksen tausta

Kirjan alkuperäinen nimi on ”The Subtle Art of Not Giving a F*ck”. Mansonin teos tarjoaa tuoreen näkökulman henkilökohtaiseen kasvuun ja hyvinvointiin, keskittyen vähemmän positiivisuuteen ja enemmän rehellisyyteen.

Miksi se oli myydyin kirja 2018?

Sen lisäksi, että kirja tarjoaa erilaisen näkökulman, sen suorasukainen ote ja elämän realiteettien ymmärtäminen ovat osa sen vetovoimaa. Tämä teki siitä myydyin kirja 2018.

”Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan” teema

Kirjan keskeiset ajatukset

Manson väittää, että nykypäivän yhteiskunta painottaa liikaa positiivisuutta. Sen sijaan, hän kannustaa meitä keskittymään elämämme todellisiin arvoihin, tunnistamaan, miten olla välittämättä paskaakaan tietyistä asioista, ja fokusoimaan energiaamme oikeisiin asioihin.

Kuinka olla olematta välittämättä

Ollaan rehellisiä, emme voi piittaamatta kaikesta. Mutta voimme valita, mihin keskitymme. Manson kehottaa meitä kysymään itseltämme: Mitkä asiat todella merkitsevät?

Miksi lukea tämä kirja?

Vapautumisen tunne

Ymmärtämällä, kuinka olla piittaamatta turhista asioista, voimme tuntea olomme vapaammiksi ja keskittyneemmiksi siihen, mikä todella on tärkeää.

Uuden näkökulman löytäminen

Elämässä on monia erilaisia näkökulmia. Tämä kirja tarjoaa uudenlaisen tavan nähdä maailma ja omat valintamme siinä.

ISBN ja tekniset tiedot

Kirja on saatavilla useissa formaateissa:

 • ISBN painettu: 9789523004368
 • ISBN pokkari: 9789523005235
 • ISBN e-kirja: 9789523004764
 • ISBN äänikirja: 9789523004795
 • Kirjastoluokka: 17.3
 • Sivumäärä: 216
 • Ilmestyminen: 22.5.2018

Aura Nurmi – Suomentajan rooli

On syytä mainita, että suomentaja Aura Nurmi on tehnyt erinomaista työtä tuodessaan Mansonin sävyn ja tyylin suomenkielisille lukijoille.

Johtopäätökset

Elämä on täynnä valintoja. ”Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan” opastaa meitä tunnistamaan, mihin kannattaa keskittyä ja miten voi vapauttaa itsensä turhasta stressistä ja paineista.

Usein Kysytyt Kysymykset

 • Mikä on kirjan pääsanoma? Kirja keskittyy siihen, kuinka tunnistaa, mitkä asiat elämässä ovat todella tärkeitä, ja keskittyä niihin.
 • Kuka on Mark Manson? Mark Manson on englantilainen kirjailija, joka on tunnettu suorapuheisista näkemyksistään elämästä ja henkilökohtaisesta kasvusta.
 • Miksi kirja on niin suosittu? Kirjan ainutlaatuinen lähestymistapa elämän realiteetteihin on tehnyt siitä suositun ympäri maailmaa.
 • Mistä voin ostaa kirjan? Kirja on saatavilla useimmissa kirjakaupoissa ja verkossa.
 • Onko kirja saatavilla muilla kielillä? Kyllä, alkuperäinen kirja on englanniksi ja se on käännetty useille eri kielille.

Lue myös: Kuinka pitkät laskettelusukset pitää olla?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *