BK-46 Valloitti Kolmannen Peräkkäisen MestaruudenKuva: Antti Aimo-Koivisto / Lehtikuva

Jännittävässä ottelusarjassa BK-46 on napannut kolmannen peräkkäisen Suomen käsipallomestaruutensa, osoittaen hallitsevuutta ja sitkeyttä. Karjalassa kotipaikkaansa pitävä joukkue voitti Riihimäen Cocksin vakuuttavasti lukemin 37–33 ratkaisevassa kolmannessa ottelussa, sinetöiden sarjan 3–0.

Finaaliottelu tarjosi tiukkaa kilpailua, erityisesti toisen jakson alussa, kun Cocks kavensi eron vain kahteen maaliin. BK-46 kuitenkin säilytti otteensa ja onnistui lopulta karkaamaan neljän maalin karkumatkalle. Voitto ei ainoastaan korostanut heidän jatkuvaa erinomaisuuttaan, vaan myös lisäsi merkittävän luvun heidän kunniakkaisiin saavutuksiinsa, merkiten joukkueen 23. Suomen mestaruuden.

Ottelun tähtipelaajaksi nousi BK-46:n pelinrakentaja Nico Rönnberg, joka teki vaikuttavat 17 maalia. Hänen keskeinen roolinsa tällä kaudella toi hänelle kauden parhaan pelaajan palkinnon. Joukkueen kapteeni Sebastian Wasenius ylisti Rönnbergin panosta todeten, ”Hän on äärimmäisen tärkeä pelaajamme, ja hänen tämänpäiväinen suorituksensa oli mahtava.”

Ottelua seurasi paikan päällä yli 1,300 katsojaa, jotka loivat eläväisen tunnelman kannustaessaan joukkuettaan jälleen historialliseen voittoon. Rönnberg itse kommentoi voittoa sanoen, ”Pelasimme todella hyvin koko finaalisarjan ajan ja ansaitsimme voiton.”

Saavutus on tuonut valtavasti iloa Karjaan, vahvistaen BK-46:n asemaa paikallisina sankareina ja yhteisön ylpeyden lähteenä. Kun kaupunki valmistautuu mitä todennäköisimmin vilkkaisiin mestaruusjuhliin, voi joukkue katsoa taaksepäin kauden kovaa työtä, joka on palkittu Suomen käsipallon korkeimmalla kunnianosoituksella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *