Kaksi lasta haavoittui puukotuksessa RanskassaKuva: AFP/Getty Images

Järkyttävä välikohtaus tapahtui tänään Ranskan itäosassa sijaitsevassa Souffelweyersheimin kaupungissa, kun kaksi koululaista, 6- ja 11-vuotiaat, loukkaantuivat puukotuksessa koulun läheisyydessä. Viranomaiset ovat vahvistaneet epäillyn otetun kiinni tapahtumaan liittyen.

Paikallishallinnon alkutietojen mukaan väkivallanteko tapahtui lähellä koulun aluetta, ja ensiaputoimet aloitettiin välittömästi. Osallisina olevat lapset toimitettiin pikaisesti lähisairaalaan, mutta heidän tarkat vammansa eivät ole vielä julkisia.

Epäillyn henkilöllisyys ja motiivit ovat edelleen tutkinnan kohteena, ja viranomaiset odottavat antavansa lisätietoja tapauksen edetessä. Tämä järkyttävä tapahtuma on vaikuttanut syvästi yhteisöön, ja paikalliset johtajat sekä lainvalvontaviranomaiset ovat reagoineet nopeasti.

Souffelweyersheimin pormestari ilmaisi tukensa uhreille ja heidän perheilleen ja sanoi: ”Ajatuksemme ovat loukkaantuneiden lasten ja heidän läheistensä luona tässä vaikeassa tilanteessa. Teemme tiivistä yhteistyötä lainvalvontaviranomaisten kanssa varmistaaksemme perusteellisen tutkinnan.”

Tämä puukotus on osa Ranskassa viime aikoina esiintyneitä väkivaltatapauksia, jotka ovat lisänneet huolta turvallisuudesta maanlaajuisesti. Viranomaiset kehottavat kansalaisia pysymään valppaina ja ilmoittamaan kaikista epäilyttävistä toimista.

Souffelweyersheimin yhteisö on sokissa, kun he yrittävät käsitellä tapahtuman vakavuutta ja tukea nuoria uhreja toipumisessaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *