Kannelmäen ketjukolariKUVA: JUHA SINISALO / LUKIJAN KUVA

Tiistai-iltapäivällä Kehä I:llä, Pirkkolan liittymän kohdalla tapahtui merkittävä moniajoneuvokolari, joka aiheutti laajat liikenneongelmat ja viivästykset molempiin ajosuuntiin. Liikenteen turvallisuusviraston alustavien raporttien mukaan tilanne, joka johti noin tunnin mittaiseen seisokkiin liikenteessä, on nyt saatu selvitettyä.

Onnettomuus tapahtui itään päin ajettaessa lähellä Kannelmäkeä ja siihen osallistui kahdeksan ajoneuvoa. Onnettomuudesta huolimatta hätäpalvelut onnistuivat hallitsemaan tilanteen, ja paikalla olleet ensihoitajat tutkivat yhden osallistujan. Onneksi vakavia vammoja ei raportoitu, eikä kenenkään tarvinnut siirtyä jatkohoitoon.

Päivystävä palomestari Petri Strandberg kertoi pelastusyksiköiden kohtaamista haasteista. ”Liikenne seisoi paikoillaan, ja yksiköillämme oli vaikeuksia päästä onnettomuuspaikalle ajoissa”, Strandberg selitti. Hätäkeskuksesta saadun tiedon mukaan onnettomuuden syynä saattoi olla liian lyhyet turvavälit, vaikka tämä ei ole vielä virallisesti vahvistettu.

Viranomaiset tutkivat parhaillaan kolarin tarkkaa syytä. Tutkinnan jatkuessa kuljettajia kehotetaan olemaan varovaisia ja ylläpitämään turvallisia välimatkoja, erityisesti ruuhka-alttiilla alueilla. Tämä tapaus toimii karuna muistutuksena liian lähellä ajamisen vaaroista ja tarkkaavaisen ajotavan tärkeydestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *