Squid Game jatkuu: Toinen kausi starttaa joulukuussaKuva: AOP

Eteläkorealaisen draamasarjan Squid Game toisen kauden odotus on vihdoin päättynyt, sillä sen on vahvistettu saapuvan Netflix-palveluun joulukuussa 2024.

Sarjan ensimmäinen kausi oli valtava menestys, ja siitä tuli Netflixin kaikkien aikojen katsotuin sarja. Se kertoi tarinan velkaantuneista ihmisistä, jotka kutsutaan pelaamaan tappavia lastenpelejä mahdollisuutena voittaa valtava rahapalkinto.

Toisen kauden juonesta ei ole vielä paljastettu paljoakaan, mutta on odotettavissa, että siinä nähdään uusia hahmoja ja pelejä. Sarjan luoja Hwang Dong-hyuk on sanonut, että hän haluaa tutkia sarjan teemoja tarkemmin, kuten ihmisluontoa, ahneutta ja yhteiskunnallista eriarvoisuutta.

Squid Gamen toisen kauden pääosissa nähdään tutut näyttelijät Lee Jung-jae, Jung Ho-yeon, Park Hae-soo ja Wi Ha-joon. Uusia näyttelijöitä ovat mm. Lee Byung-hun ja Gong Yoo.

Squid Gamen toinen kausi on varmasti odotettu tapahtuma kaikille sarjan faneille. Se on lupaava jatko-osa, joka tutkii sarjan teemoja tarkemmin ja tarjoaa jännittäviä uusia pelejä ja hahmoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *