Koulutyttö kuoli SaarijärvelläKuva: Katja luoma

Alakouluikäinen tyttö menehtyi varhain lauantai-aamuna Saarijärvellä tapahtuneessa onnettomuudessa, jossa kolme muuta henkilöä loukkaantui.

Onnettomuus tapahtui lauantaiaamuna kello 5:40 Kokkolantiellä Saarijärvellä, Keski-Suomessa. Auto oli matkalla Saarijärveltä Karstulan suuntaan, kun se suistui tieltä suoralla tieosuudella, aiheuttaen traagisen onnettomuuden. Onnettomuuden syytä tutkitaan edelleen Sisä-Suomen poliisin toimesta.

Poliisin mukaan henkilöauto ajautui pois tieltä oikealle puolelle ajosuuntaansa tuntemattomasta syystä. Onnettomuus sulki tien useaksi tunniksi, kun pelastuspalvelut hoitivat tilannetta ja suorittivat alustavia tutkimuksia.

Autossa oli neljä henkilöä: kuljettaja ja kolme matkustajaa. Yksi matkustajista, alakouluikäinen tyttö, menehtyi tapahtumapaikalla saamiinsa vammoihin. Kolme muuta henkilöä, mukaan lukien kuljettaja, loukkaantuivat ja heidät kuljetettiin sairaalaan.

Viranomaiset eivät ole vielä julkaisseet lisätietoja uhrien henkilöllisyyksistä tai tarkemmista olosuhteista, jotka johtivat onnettomuuteen. Poliisi jatkaa tutkimuksia selvittääkseen suistumisen syyn ja estääkseen vastaavien tapausten toistumisen.

Kokkolantien liikenne häiriintyi useiksi tunneiksi, ja kiertotiet olivat käytössä, kunnes tie saatiin raivattua ja todettua turvalliseksi. Paikallinen yhteisö on järkyttynyt, sureen nuoren tytön menetystä ja toivoen loukkaantuneiden nopeaa toipumista.

Tämä traaginen tapahtuma toimii muistutuksena liikenteen arvaamattomuudesta ja liikenneturvallisuuden tärkeydestä. Tutkimusten jatkuessa yhteisö ja viranomaiset etsivät vastauksia ja pyrkivät estämään vastaavia tragedioita tulevaisuudessa.

Lähde: yle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *