Puukotus Valkean kauppakeskuksessa OulussaKuva: VILLE HONKONEN / IS

Nuori henkilö puukotettiin Oulun kauppakeskuksessa – poliisi tutkii törkeänä pahoinpitelynä.

Nuori henkilö puukotettiin tänään Oulun Valkean kauppakeskuksessa noin kello 19. Uhrina oli parikymppinen henkilö, joka on nyt sairaalassa vakavassa mutta vakaassa tilassa. Poliisi on luokitellut tapauksen törkeäksi pahoinpitelyksi ja etsii aktiivisesti tekijää.

Silminnäkijöiden mukaan uhri ja tekijä riitelivät kauppakeskuksessa ennen puukotusta. Tekijä poistui paikalta heti hyökkäyksen jälkeen. Poliisi tutkii tapausta ja hakee tietoja, jotka voisivat johtaa tekijän kiinniottoon.

Tämä tapaus on jo toinen puukotus Oulussa tänään, mikä korostaa alueella lisääntyvää väkivaltaa. Viranomaiset kehottavat kansalaisia olemaan valppaana ja ilmoittamaan välittömästi kaikista epäilyttävistä havainnoista.

Poliisi ei ole paljastanut tekijän henkilöllisyyttä tai motiivia. He vetoavat kaikkiin, jotka ovat saattaneet todistaa tapausta tai joilla on asiaan liittyvää tietoa, että he ilmoittaisivat siitä.

Väkivaltatapausten lisääntyminen on herättänyt huolta Oulun asukkaiden keskuudessa. Paikalliset viranomaiset työskentelevät tilanteen ratkaisemiseksi ja yleisen turvallisuuden varmistamiseksi.

Tutkimusten jatkuessa yhteisöä muistutetaan pysymään valppaana ja tukemaan poliisia antamalla kaiken hyödyllisen tiedon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *