Tulipalo Oloksellan Hotellissa, Ei LoukkaantuneitaKuva: Timo Metsäjoki / Yle

Hotellin saunassa syttynyt tulipalo aiheutti evakuoinnin sunnuntaiaamuna Oloksellassa, Suomessa. Viranomaiset tutkivat tapausta, joka ei aiheuttanut henkilövahinkoja.

Oloksella hotellivieraat joutuivat evakkoon, kun paikan saunatiloissa syttyi tulipalo. Savun hajuun herännyt hotellivieras havaitsi palon ajoissa, mikä johti hotellin henkilökunnan ja hätäpalvelujen nopeaan reagointiin.

Hotellin johtaja Sari Oja kertoi, että hälytyksen tehnyt vieras oli välittömästi ilmoittanut vastaanottoon, mikä mahdollisti nopean evakuoinnin. ”Huoneessa ollut asiakas oli hyväkuntoinen hälytyksen tehdessään, ja aloitimme evakuointiprosessin heti,” Oja totesi. Paikallinen palokunta vastasi nopeasti, sammutti tulipalon ja esti laajemman vahingon.

Tulipalon syy on vielä tutkinnan alla, ja paikalliset viranomaiset suorittavat perusteellisen tutkinnan. Vaikka sauna kärsi vahinkoja, niiden laajuutta arvioidaan parhaillaan. Onneksi henkilövahinkoja ei raportoitu, ja evakuointi suoritettiin tehokkaasti varotoimenpiteenä.

Lähikaupungista Muoniosta saapui paikalle kolme pelastuspalveluyksikköä, mikä korostaa tapauksen vakavuutta. Tutkinnan edetessä viranomaiset pyrkivät määrittämään, milloin on turvallista, että vieraat voivat palata majoitustiloihinsa. Yhteisö odottaa lisätietoja, kun viranomaiset selvittävät palon syttymisen tapahtumaketjun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *