Tampereen linja-auton onnettomuusKuva: Jani Aarnio / Yle

Tampereella linja-auto suistui liukkaalta tieltä ja törmäsi sähkötolppaan, minkä seurauksena yksi henkilö loukkaantui ja 25 henkilöä selvisi vahingoittumattomina.

Tiistaiaamuna Tampereella sattui pelottava tapahtuma, kun linja-auto, jossa oli 20 lasta ja 5 aikuista, ajautui tieltä ojaan ja osui sähkötolppaan. Onnettomuus aiheutti sen, että sähköjohdot putosivat maahan ja lisäsivät vaaratilannetta.

Matkustajat, vaikka järkyttyneitä, onnistuivat poistumaan ajoneuvosta vahingoittumattomina. Paikallinen pelastuspalvelu vastasi nopeasti, antoi ensiapua paikan päällä ja järjesti vaihtoehtoisen kuljetuksen vaikutuksettomille matkustajille. Yksi henkilö kuitenkin tarvitsi sairaalatutkimuksia mahdollisten vammojen arvioimiseksi.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen Tomi-Pekka Olkkonen kertoi onnettomuuspaikan haasteista, huomauttaen, että risteys ja jyrkkä mutka olivat juuri takanapäin. Tämä tapaus on herättänyt huolta tieliikenneturvallisuudesta, erityisesti hankalissa sääolosuhteissa, ja korostaa pelastuspalveluiden nopeaa ja tehokasta toimintaa yleisen turvallisuuden takaamisessa

Lähde: Yle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *