Valkeakosken 15-vuotiaan tytön kuolemaKuva: Elina Nieminen / Yle

15-vuotias tyttö löytyi kuolleena metsästä lähellä kotiaan Valkeakoskella, Pirkanmaalla, varhain lauantaiaamuna. Poliisi epäilee tapausta henkirikokseksi.

Lauantaiaamuna viranomaisille tehtiin ilmoitus 15-vuotiaasta tytöstä, joka ei ollut palannut kotiin edellisenä iltana. Surullisesti hänet löydettiin myöhemmin kuolleena läheisestä metsästä. Nuoret, jotka olivat viettäneet iltaa hänen kanssaan, löysivät ruumiin ja ilmoittivat välittömästi hätäkeskukseen. Poliisi ei tällä hetkellä epäile näitä nuoria osallisuudesta rikokseen.

Tutkinnanjohtaja on ilmoittanut, että tapausta tutkitaan henkirikoksena. Mahdollisista epäillyistä ei kuitenkaan ole annettu lausuntoja. Esitutkinta on vielä alkuvaiheessa, ja poliisi työskentelee ahkerasti selvittääkseen tapahtumien kulun ennen traagista löytöä. Paikalla suoritetaan teknistä tutkintaa.

Uutinen nuoren tytön kuolemasta on järkyttänyt Valkeakosken yhteisöä. Viranomaiset kehottavat kaikkia, joilla on tietoa, joka voisi auttaa tutkinnassa, ottamaan yhteyttä. He korostavat sitoutumistaan tekijän löytämiseen ja oikeuden toteutumiseen.

Tämä traaginen tapaus on koskettanut syvästi paikallista yhteisöä, ja ajatuksemme ovat uhrin perheen ja ystävien kanssa tässä vaikeassa ajassa. Poliisi jatkaa ponnistelujaan tapauksen ratkaisemiseksi ja vastauksien tarjoamiseksi niille, jotka surevat nuoren tytön menetystä.

Tutkinnan edetessä odotetaan lisätietoja, jotka valaisevat tätä tuhoisaa tapahtumaa. Poliisi pysyy omistautuneena totuuden selvittämiselle ja oikeuden toteutumiselle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *