WhatsApp esittelee kaksi tiliä yhdellä laitteellaFoto: Mike Paul

WhatsApp tarjoaa käyttäjilleen uuden odotetun ominaisuuden: mahdollisuuden käyttää kahta tiliä yhdellä laitteella.

Tämän päivityksen julkisti äskettäin Mark Zuckerberg, ja TechCrunchin mukaan Android-käyttäjät pääsevät kokeilemaan sitä ensimmäisten joukossa tulevina viikkoina. Tämä uusi ominaisuus helpottaa monien modernissa elämänrytmissä elävien ihmisten siirtymistä henkilökohtaisen ja ammatillisen elämän välillä. ”Ei enää kahta puhelinta tai huolta viestin lähettämisestä väärältä tililtä,” yritys selvensi blogikirjoituksessaan.

Kuitenkin on yksi pieni mutta: aktivoidakseen tämän kaksoistoiminnon, käyttäjien on oltava kahden erillisen puhelinnumeron omistajia. Tämä edellyttää joko toista SIM-korttia tai moni-SIM/eSIM-yhteensopivaa laitetta. Asetuksen perustaminen on helppoa: siirry WhatsAppin asetuksiin, valitse nuoli käyttäjänimen vieressä ja valitse ”Lisää tili”. Alkuperäinen asetus vaatii varmennuksen toisen puhelimen tai eSIM-laitteen kautta.

Lisäksi WhatsApp on varmistanut, että käyttäjät voivat mukauttaa ilmoituksia ja yksityisyysasetuksia erikseen kummallekin tilille. Sekä beta-testaajat että tavalliset käyttäjät voivat hyödyntää tätä kaksoistilitoimintoa, parantaen kokonaisviestikokemusta.

Lue myös: EU Sallii Silakan Kalastuksen Jatkumisen Suomenlahdella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *