Helsinki Isännöi Matka-Messuja 2024Kuva: Helsinki Times

Helsingin pääkaupunki on valmiina uuteen seikkailuun, kun vuotuinen Matka-messu lähtee liikkeelle 19.–21. tammikuuta 2024 (ammattilaisille varattu 18. päivä). Tämän vuoden tapahtuma lupaa olla henkeäsalpaava matka, jossa lähes 900 näytteilleasettajaa yli 70 maasta ankkuroituu Helsingin Messukeskukseen.

Kuvittele matkaavasi auringon paahtamille Karibian rannoille, kiipeäväsi Himalajan lumihuippujen huipuille tai sukeltavasi Marokon värikkäisiin soukkeihin – kaikki tämä yhden vilkkaan hallin sisällä. Matka 2024 -messut toimivat passinasi mahdollisuuksien maailmaan, jossa jokainen koju on portti uuteen seikkailuun.

Tämä matka ei olisi täydellinen ilman isäntämaan piilotettujen helmien tutkimista. Suomalaiset kohteet ovat keskipisteessä, esitellen maan ainutlaatuista sekoitusta karua kauneutta ja hienostunutta kaupunkielämää. Ahvenanmaan kimaltelevista saarista Lapin jäädytettyyn ihmeiden maahan – valmistaudu lumoutumaan maan monipuolisista maisemista ja rikkaasta kulttuurista.

Tämän vuoden messut ovat enemmän kuin vain eksoottisten paikkojen näyttely; ne ovat alusta kestävän matkailun ystäville. Ympäristötietoiset aloitteet ovat pääosassa, omistetulla osastolla korostetaan vastuullisia matkailukäytäntöjä ja esitellään vihreään matkailuun sitoutuneita kohteita.

Kokeneille maailmanmatkaajille tarjolla olevat alan seminaarit ja työpajat tarjoavat arvokkaita näkemyksiä nousevista trendeistä ja maailman piilotetuista kulmista. Verkostoidu muiden matkailun ystävien kanssa, vaihda matkatarinoita ja ammenna asiantuntijoiden vinkkejä seuraavaan seikkailuusi.

Olitpa sitten kokenut tutkimusmatkailija tai utelias vaeltaja, Matka 2024 -messuilla on jotakin jokaiselle. Pakkaa uteliaisuutesi, runsas annos matkakuumetta ja valmistaudu lähtemään löytöretkelle. Helsinki odottaa, valmiina paljastamaan henkeäsalpaavia kokemuksia, niin lähellä kuin kaukana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *