Luoston palaneesta rivitalosta löytyi vainajaKuva: Ari Sivula

Traaginen löytö tehtiin Luostossa, kun rivitalon raunioista löydettiin ruumis vappupäivänä, kertoo Lapin poliisi.

Pelastustyöntekijät löysivät kuolleen henkilön Luoston palaneen rivitalon jäänteistä. Tapaus, joka sattui vappupäivänä, on nyt Lapin poliisin tutkinnassa, ja poliisi sai tiedon löydöstä perjantai-iltapäivänä. Tulipalo, josta ilmoitettiin hieman puolenpäivän jälkeen, tuhosi rakennuksen täysin, jossa oli viisi asuntoa.

Ilmoitus tulipalosta tehtiin noin kello 13:30, ja tuli levisi nopeasti koko rakennukseen, mikä teki pelastusjoukkojen yritykset rakennuksen pelastamiseksi mahdottomiksi. Hirsirakenteinen talo oli erityisen altis liekkien nopealle leviämiselle. Sammutustöiden aikana hätäpalvelun vastaajat löysivät ruumiin yhdestä asunnoista.

Tällä hetkellä kuolleen henkilön henkilöllisyys ja kuolinsyy ovat edelleen selvittämättä. Poliisi on aloittanut tutkinnan tulipalon syyn ja kuolemantapauksen olosuhteiden selvittämiseksi. Alustavien tietojen mukaan kuollut saattoi olla joko asunnon asukas tai vierailija.

Asunnossa, josta ruumis löytyi, asui ilmeisesti yksinäinen mies. Muita loukkaantumisia ei tapahtunut. Poliisi ei ole vielä antanut lisätietoja miehestä tai meneillään olevasta tutkinnasta.

Yhteisö on järkyttynyt tästä traagisesta tapahtumasta, ja keskittyminen kohdistuu nyt tulipalon syyn selvittämiseen ja tulevien tapausten estämiseen. Tutkinta on yhä alkuvaiheessa, ja lisätietoja odotetaan saatavan julki tutkinnan edetessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *