Nuori jalkapalloilija Luke Fleurs kuoliKuva: Kaizer Chiefsin verkkosivusto

Eteläafrikkalainen jalkapalloilija Luke Fleurs on kuollut traagisesti 24-vuotiaana. Fleurs menehtyi Johannesburgissa tapahtuneessa autokaappausyrityksessä.

Fleurs, joka oli lupaava puolustaja, kuoli keskiviikkona Johannesburgissa tapahtuneen väkivaltaisen autokaappauksen seurauksena. Kaizer Chiefs, Fleursin viimeisin seura, vahvisti suru-uutisen sosiaalisessa mediassa ja esitti syvimmät osanottonsa hänen perheelleen ja ystävilleen.

”Sanoin kuvaamaton suru meidän on ilmoitettava puolustajamme Luke Fleursin poismenosta,” Kaizer Chiefsin lausunnossa sanottiin. ”Luke menehtyi traagisesti viime yönä tapahtuneessa autokaappausyrityksessä. Olemme kaikki järkyttyneitä tästä menetyksestä ja esitämme sydämelliset osanottomme hänen perheelleen, ystävilleen ja joukkuetovereilleen.”

Fleurs oli siirtynyt äskettäin Kaizer Chiefsiin pelattuaan aikaisemmin Pretoriassa toimivassa SuperSport Unitedissa. Vaikka tapahtuman yksityiskohdat ovat vielä selvittämättä, Etelä-Afrikan viranomaiset tutkivat tapausta.

Eteläafrikkalainen jalkapalloyhteisö on osoittanut kunnioitustaan Fleursille, muistellen hänen lahjakkuuttaan ja urheiluhenkeään. Fanit, kollegat ja urheilujournalistit ovat vuodattaneet kunnianosoituksia, korostaen menetystä, jonka Etelä-Afrikan urheilumaailma on kohdannut.

Fleursin kuolema muistuttaa jatkuvasta väkivallasta, joka vaivaa Etelä-Afrikkaa, ja korostaa tarvetta lisätä turvatoimia sekä tehostaa toimia rikollisuuden torjumiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *